Twinkle | Digital Commerce

Gratis webwinkel LaKuit.nl verwerkt eerste bestelling

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 0:53

LaKuit.nl heeft zijn eerste order binnen. Op de Thuiswinkel Vakbeurs bestelde Twinkle-hoofdredacteur Marieke Verdonk zojuist een gezichtscrème bij de ‘gratis webwinkel’, die de afgelopen dagen werd gebouwd.

Dinsdag werd LaKuit.nl verkozen boven twee andere startende ondernemers die een gooi deden naar de gratis webwinkel. Direct na de bekendmaking ging winnares Cailin Kuit aan de slag.

MijnWinkel tekende voor de bouw van LaKuit.nl. Andere partners van de prijs zijn Copernica Marketing Software, TNT Post Pakketservice, ICTRecht, HostingXS, Ogone, Speurders.nl en Reeleezee. Eigenaresse Cailin Kuit ontving van deze partijen cheques voor in totaal 23.500 euro aan diensten. Ze benadrukte in het voortraject veel te danken te hebben gehad aan de Bart Foundation, die is genoemd naar de overleden televisiepresentator Bart de Graaff.

De uitdaging zat hem volgens Kuit in het overbrengen van het juiste gevoel op de site met plataardige crèmes en oliën. Daarin is ze naar haar eigen smaak, met behulp van de partners, geslaagd.