Twinkle | Digital Commerce

Society Shop opent webwinkel

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:03

The Society Shop verkoopt sinds vandaag voor het eerst online. Binnen twee jaar moet de omzet van de webwinkel die van het gemiddelde fysieke filiaal evenaren. Een online-bestelling kan niet worden opgehaald in de winkel, maar daar wel worden geretourneerd.

ISM eCompany neemt bijna al het webwinkelwerk uit handen voor van de verkoper van luxe herenkleding. In een persbericht schrijft het bedrijf: ‘Naast ontwikkeling, design en hosting & beheer, neemt ISM ook alle operationele aspecten voor haar rekening zoals productfotografie, fulfilment en zelfs de klantenservice. The Society Shop levert letterlijk alleen de kleding aan.'

Brede dienstverlening
ISM ondersteunde eerder vergelijkbare online-initiatieven voor de kledingmerken Arrow en Turnover (waarover hier meer). Met zijn brede dienstverlening aan fashion ketens begeeft ISM eCompany zich in hetzelfde vaarwater als TNT Post, dat als ‘hoofdaannemer’ webwinkels voor WE Fashion en M&S Mode opleverde.

Voorraad
The Society Shop belooft zijn webshoppers ‘never out of stock’: als kleding niet in het centrale magazijn op voorraad is, wordt de collectie van de negentien fysieke winkels aangesproken. Als een artikel ook daar niet meer beschikbaar is, verdwijnt het van de site.