Twinkle | Digital Commerce

Oprichtster Kleertjes.com is Entrepreneur of the Year

2017-05-27
170113
  • [nieuws]
  • 0:59

Oprichtster Claudia Willemsen van Kleertjes.com is zaterdag 10 oktober gekozen tot Emerging Entrepreneur of the Year 2009. De prijs voor de meest succesvolle, startende ondernemer werd aan haar uitgereikt tijdens de galafinale in Rotterdam door Bernard Wientjes van VNO-NCW.

Kleertjes.com naar buitenland
De jury, onder leiding van Jacques Schraven (oud-voorzitter van VNO-NCW), was onder de indruk van Willemsen haar visie en lef. Kleertjes.com heeft een goede plek weten te veroveren binnen een bestaande markt wat een bijzondere prestatie genoemd mag worden volgens de onafhankelijke jury. Dat de webwinkel het goed doet, blijkt ook uit de plannen om met Kleertjes.com internationaal te gaan. Allereerst wordt er in België serieus voet aan wal gezet waarna een jaar later een derde, tot op heden onbekend, land volgt.


De onderscheiding volgt na een periode van onrust bij Kleertjes.com. In korte tijd is er twee keer ingebroken in het warehouse van de webshop. Kleertjes.com staat met een omzet van 6,9 miljoen over 2008 op een 91e plaats in de Twinkle100.

Entrepreneur of the Year is een initiatief van Ernst & Young en wordt hierbij ondersteund door Universiteit Nyenrode, het ministerie van Economische Zaken, de NVP en VNO-NCW.