Twinkle | Digital Commerce

Cheaptickets.nl lanceert zakensite

2017-05-27
169128
  • [nieuws]
  • 1:03

De b2b-website van Cheaptickets.nl is officieel gelanceerd. Zakelijke reizigers kunnen op Cheapticketsbusiness.nl punten sparen voor hun privévakantie, te boeken op Cheaptickets.nl.

Het loyaliteitsprogramma moet Cheaptickets.nl helpen een goede entree te maken op de kwakkelende markt voor zakelijke reizen.

Profielen
'Een ander voordeel van de nieuwe site is dat zakenmensen er 24 uur per dag kunnen boeken, waarbij ze van negen uur 's ochtends tot middernacht gebruik kunnen maken van ons callcenter', zegt Lieke Fransen van Cheaptickets.nl. 'We bieden verder de mogelijkheid een optieboeking te doen en profielen aan te maken met vaste voorkeuren voor stoelen en maaltijden.'

Al in januari maakte Twinkle melding van Cheapticketsbusiness.nl, maar nu pas wordt de site breed onder de aandacht gebracht, met name via de radio.

Complete vliegreizen
In de eerste helft van dit jaar legde Cheaptickets.nl vooral de nadruk op de complete vliegreizen die het is gaan aanbieden. Bij de nummer 14 uit de Twinkle100 kunnen reizigers accommodaties kiezen en vervolgens vertrekdata, reisduur en luchthavens selecteren. Wie boekt, verlaat Cheaptickets.nl niet.

Weekendjeweg.nl
Cheaptickets.nl is niet de enige reisorganisatie die juist nu probeert een plek te verwerven in de b2b-reismarkt, waar op de kleintjes wordt gelet. Ook Weekendjeweg.nl, onderdeel van Holidaybreak PLC, zet in op de zakelijke reiziger. De site biedt hotelkamers tegen dagprijzen aan en streeft naar een marktaandeel van 10 procent.