Twinkle | Digital Commerce

Broos van Erp Prijs naar Badge2Match

2017-05-27
  • 0:59

Uit handen van staatssecretaris Frans Heemskerk heeft Badge2Match gisteravond de Broos van Erp Prijs ontvangen. Met de onderscheiding voor innovatieve start-ups is een bedrag van 50.000 euro gemoeid.

Badge2Match werd verkozen boven de andere genomineerden Mimic Media, Artificial Industry en Touching Media. Meer informatie over die bedrijven vindt u elders op de site van Twinkle.

Straal van acht meter

Badge2Match ontwikkelt interactieve diensten voor evenementen. De badges zijn geladen met informatie die eerder online is ingegegeven. Komt de bezoeker binnen een straal van acht meter van een bezoeker met een gelijkend profiel, dan geven beide badges een identieke kleur af. De bezoekers kunnen dan kennismaken.

In onderstaande video wordt duidelijk hoe Badge2Match precies werkt:

'Optimale succeskansen'

Volgens de jury van de Broos van Erp Prijs blinkt Badge2Match uit 'op het gebied van continuïteit van de onderneming, de vernieuwende toepassing, de optimale succeskansen en de potentie in de marktwaarde'.

PayDutch en I-wood

De Broos van Erp Prijs wordt jaarlijks uitgereikt door het ministerie van Economische Zaken en was twee jaar geleden een prooi voor de 'online-tussenbank' PayDutch. Vorig ging het mobiele advertentiebedrijf I-wood met de prijs naar huis.