Twinkle | Digital Commerce

Disma en ArkeFly krijgen Innovatieveer 2008

2017-05-26
170130
  • 1:13

Reisbureau Disma en ArkeFly hebben dit jaar de Innovatieveer van Reisrevue gewonnen. De Veren werden drie september uitgereikt tijdens de RMC Automatiseringsdag in Apeldoorn.

 

De jury beloont Disma voor de website ReissitesVergelijken.nl. Daarmee stapt het in de wereld van affiliate marketing. De prijswinnende vergelijkingswebsite vertoont overeenkomsten met het fysieke reisbureau. De doorkliks op de website laten zich vergelijken met reisgidsen die Disma meegeeft aan de klant en de topposities op de categoriepagina´s lijken op de belangrijkste posities op de schappen van het reisbureau.

 

Veervolle vermeldingen

TUI's ArkeFly kreeg de Innovatieveer voor zijn initiatief tot pre-seating, het vooraf inchecken. Meer luchtvaartmaatschappijen doen dat maar bij ArkeFly kan het al drie weken van tevoren. De jury looft dit initiatief: 'Een zeer klantvriendelijke manier van opereren'.
TSi Solutions, KLM, Pyton en Elmar reizen kregen een Veervolle vermeldingen. Laatstgenoemde kreeg deze voor Travelbuddy. Daarmee bewijst het online reisbureau volgens het juryrapport 'wederom zijn innovatieve karakter'.
TSi Solutions kreeg de oorkonde voor zijn Toeristiek Travelsearch. 'Als bekroning van een jarenlange ontwikkeling die tegemoet komt aan een oude wens onder reisagenten', aldus de jury.

Innovatieve finale

Pyton kreeg de Veervolle vermelding voor zijn Waverunner Search, volgens het juryrapport 'een innovatieve finale van een zeer lange ontwikkeling en een jarenlang gekoesterde wens onder reisagenten'.
KLM zag Bluelab Agent aan de haal gaan met een Veervolle vermelding. Volgens de jury is deze service geheel in stijl met wat reisagenten en klanten anno 2008 verwachten van een airline waarmee ze samenwerken.