Twinkle | Digital Commerce

Brixter en Gouden Gids starten samenwerking

2017-05-26
  • [nieuws]
  • 0:52

Door een koppeling met de digitale Gouden Gids kunnen huizenzoekers op Brixter.nl voortaan zien welke voorzieningen ze in een nieuwe buurt kunnen vinden.

De informatie van Goudengids.nl wordt via kleine symbolen zichtbaar gemaakt op de digitale kaarten van Google Maps op Brixter.nl. Met de toepassing zegt Brixter in te spelen op de groeiende behoefte van potentiële huizenkopers aan buurtinformatie. Huub van Mierlo van de huizensite: 'In de eerste maanden van ons bestaan hebben we duizenden tips gekregen en omgevingsinformatie stond bovenaan het lijstje. Door de samenwerking met Gouden Gids spelen we op deze behoefte in.'

Brixter-logo bij vermelding
Ook op Goudengids.nl, dat onlangs concurrentie kreeg van Zoomla, wordt de samenwerking tussen beide partijen zichtbaar. Alle bij Brixter aangesloten makelaars vinden een Brixter-logo onder hun vermelding in de gids (voorbeeld in deze lijst), die huizenzoekers verwijst naar het totale aanbod van de betreffende makelaar op Brixter.nl.

Brixter, dat pas afgelopen juni werd gelanceerd, is onderdeel van Telegraaf Media Nederland. Het huizenaanbod van Brixter is tevens te vinden op het vernieuwde Speurders.nl, ook een Telegraaf-dochter.