Twinkle | Digital Commerce

Nieuwe webwinkel BelCompany geopend

2017-11-08
170130
  • 0:56

De nieuwe webwinkel van BelCompany heeft zijn deuren geopend. De site, telefoonkopen.nl, wordt een discountformule met een webwinkel, ondersteund door dertig filialen die zich op klanten die zonder rompslomp een mobieltje willen kopen of een abonnement willen afsluiten.

Telefoonkopen.nl werd al half mei aangekondigd door de Macintosh Retail Group, waartoe Telefoonkopen.nl en BelCompany behoren. De dertig winkelvestigingen zijn voormalige Orange-winkels die door de overname van Orange door T-Mobile overbodig zijn geworden.

Het gebruik van de felle kleuren geel en rood moet het discountkarakter van de nieuwe winkelketen benadrukken, schrijft Elsevier Retail. 'We richten ons op de consumenten die zonder poeha willen worden geholpen. Je kunt op internet je bestelling doen en die afhalen in een van de winkels', legt Paul Vreeburg van de Macintosh Retail Group uit.

De winkels zijn sober ingericht met louter een paar mobiele telefoons tegen scherpe prijzen. Ook worden er enkele sim-only abonnementen aangeboden, waaronder Qick, het huismerk van Macintosh. De retailonderneming neemt ook de formule BelCompany op de schop.