Twinkle | Digital Commerce

'Playmobil populairste speelgoed bij de Sint'

2017-05-26
170130
  • [nieuws]
  • 0:51

SintPlaymobil is nog altijd het meest gewilde speelgoed, zo blijkt uit een lijst met de populairste zoektermen van prijsvergelijkingssite Beslist.nl. Opvallend is het aantal zoekopdrachten naar bordspellen zoals Rummikub en Dokter Bibber.

In de periode voor Sinterklaas werd door bezoekers van Beslist.nl het vaakst gezocht op 'Playmobil'. Tweede meest gewilde speelgoed is Barbie gevolgd door Het Huis Anubis.

Op de lijst met de vijftig meest gebruikte zoektermen, staan maar liefst twaalf bordspellen. Op basis van de zoekopdrachten is het populairste bordspel Rummikub. Dit spel staat op de 16e plaats. Naast Rummikub komen ook Monopoly, Stratego, Levensweg, Achmea Kennisquiz, Triviant, Dokter Bibber, Risk en Cluedo voor in de lijst met populaire zoektermen.

Moderner speelgoed zoals spelcomputers scoren overigens ook goed. Zo staat Nintendo DS/Wii binnen de top tien van populaire zoekopdrachten op de vergelijkingssite. De gameconsoles van Sony, Playstation en PSP, staan op de twaalfde plaats en de Xbox van Microsoft volgt op de 25e plaats.