Twinkle | Digital Commerce

DM Man/ Vrouw van het Jaar wordt vakprijs

2017-05-26
  • [nieuws]
  • 1:01

De DM Man/ Vrouw van het Jaar wordt een vakprijs, dat meldt de DDMA. Vanaf 2 april kunnen kandidaten genomineerd worden. Aan de hand van de nominaties beslist de vakjury wie de afgelopen maanden de meest waardevolle en onderscheidende bijdrage heeft geleverd aan het DM vak.

'Wij spelen al lange tijd met het idee om de DM Man/ Vrouw van het jaar een vakjuryprijs te maken', zegt Diana Janssen directeur DDMA. 'Een serieuze vakjuryprijs hoort bij een branche van dit kaliber. De prijs onderscheidt zich omdat kandidaten op inhoud worden beoordeeld. Kopstukken uit de branche bepalen wie zich dit jaar buitengewoon heeft ingezet voor de ontwikkeling en profilering van DM.'

Vorig jaar won Wijnand Jongen, Directeur van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie, de prijs.

De vakjury is samengesteld door de DDMA en congresorganisator BBP, en bestaat uit Allard Frederiks (hoofredacteur Adforesult), Diana Janssen (Directeur DDMA), Jochem de Gruyter (CRM Manager SBS Broadcasting), Johan van Mil (Directeur Dutch Dialogue Company), Paul Petermeijer (Managing Director BBP) en Peter Joziasse (Manager Innovatie Management TNT)