Twinkle | Digital Commerce

Samenwerking gids voor online bureaus

2017-05-26
  • [nieuws]
  • 1:19

Uitgever BBP en Ronnie Overgoor's adviesbureau Pitch Mgt. gaan samenwerken om Pitch View verder uit de bouwen tot de toonaangevende gids voor online bureaus.

Overzicht

Pitch View is als bureaugids actief sinds begin maart 2006.  Op dit moment heeft de site circa 300 unieke bezoekers per dag en ruim 15.000 pageviews per maand.  Het biedt een overzicht van het aanbod online bureaus.  Inmiddels hebben rond de 100 online bureaus al een profiel toegevoegd aan Pitch View met uitgebreide bureaugegevens, zoals omzet (verdeling), expertise, usp's, branche ervaring, cases, nieuws en vacatures. Opdrachtgevers kunnen de bureaus beoordelen op tien verschillende punten. 'Pitch View wil ik laten uitgroeien tot de norm in Nederland en daarbij zocht ik, naast uiteraard de contacten met de bureaus, intensieve samenwerking met een uitgever die de kansen zag', aldus Ronnie Overgoor van Pitch Mgt.

Mogelijkheden

Uitgever Paul Petermeijer ziet mogelijkheden. 'Het is de enige in zijn soort en de markt heeft een normerend overzicht nodig van deze dynamische online markt. Een van de zaken die ik samen met Ronnie direct zal oppakken is de lancering van de Pitch View Annual 2007, de papieren uitgave van Pitch View. Deze Annual zal in een eerste oplage van minimaal 1500 stuks worden geproduceerd.'

Pitch View zal vanaf 2007 een betaalmodel krijgen voor bureaus. Voor een vast bedrag per jaar zal de aanwezigheid in Pitch View gegarandeerd zijn en kan het profiel ook worden gepubliceerd in de Pitch View Annual.