Twinkle | Digital Commerce

Vaste klanten worden VIP bij Travelocity

2017-05-26
  • 0:53

Travelocity, een Amerikaanse reiswebsite, heeft een nieuw klantloyaliteitsprogramma. De eerste van een online reisagent, meent de organisatie.

Het programma heet VIP en biedt speciale diensten voor klanten, zoals een vooraankondiging van aanbiedingen en uitverkoop en speciale VIP-only aanbiedingen. Maar ook kortingen op airport shuttle en autoverhuur, en elke dag aanbiedingen voor hotels of vakanties.

VIP leden verzamelen ook meer Travelocity Points op hun aankopen, inclusief drie punten voor elke dollar die ze uitgeven aan vlucht & hotel-aanbiedingen, vluchten, hotels en last minute-boekingen.

Klanten moeten vijf boekingen doen in 12 maanden om VIP te worden. Daarvoor hoeft niet ingeschreven te worden of extra kosten betaald. Sommige reserveringen kunnen ‘tellen’ voor twee of drie boekingen, daarom kun je al in twee transacties VIP worden, meent Travelocity.

De site heeft het programma getest tijden een onlangs gehouden onderzoek onder leden. Daaruit bleek dat de testgroep significant hoger scoorde dan de controlegroep in de ‘uiterst tevreden’-categorie.

Bron: DM News