Twinkle | Digital Commerce

Werkspot.nl biedt zich aan op Marktplaats

2017-05-26
  • [nieuws]
  • 0:58

Op marktplaats biedt werkspot.nl  zich aan voor overname. De vraag- en aanbodsite richt zich op klussen en klussers. De makers wijken voor de verkoop van hun geesteskind uit naar de grootste Nederlandse veilingsite.

Volgens de eigenaren kunnen internetsites op de zakelijke markt veel geld opleveren. Ze refereren onder andere aan de overname van Marktplaats in 2004. Over de overname van Werkspot zeggen de oprichters: ‘De dagelijkse werkzaamheden van het bureau achter Werkspot.nl laten een verdere ontplooiing van de site helaas niet toe. Werkspot.nl is zijn oprichters ontgroeid. Daarom zijn de makers op zoek naar een nieuwe eigenaar. Eén die wel over de benodigde tijd en middelen beschikt om Werkspot.nl verder te exploiteren.’

‘Werkspot.nl is een perfect functionerende website met duidelijke groeipotentie. Werkspot.nl kwam bij de lancering eind 2005 veelvuldig in de media en heeft inmiddels duizenden inschrijvingen van opdrachtgevers en –nemers in zijn database mogen registreren’, luidt de omschrijving in de advertentie.

De advertentie is daar vanaf vandaag te vinden onder de categorie zakelijke goederen / overnames en de titel Aangeboden: veilingsite Werkspot.