Twinkle | Digital Commerce

Nu ook PayPal bij internetveiling qoop

2017-05-26
  • [nieuws]
  • 0:50

De internetveiling qoop biedt gebruikers vanaf vandaag ook de mogelijkheid te betalen via PayPal. Gebruikers ontvangen een persoonlijke uitnodiging van de veilingsite om een PayPal-rekening te openen.

Daarnaast kunnen gebruikers laten zien dat ze PayPal-rekeninghouder zijn. Naast de diensten van de internetveiling, zoals PowerSeller-abonnementen en promotiemogelijkheden, kunnen kopers en verkopers direct met elkaar afrekenen via de betaaldienst.

Directeur Sander Reijn van qoop.nl noemt de laagdrempeligheid en mogelijkheid voor particulieren om creditcardbetalingen te ontvangen de belangrijke pluspunten van PayPal. Daarnaast biedt PayPal kopers en verkopers een uniek en uiterst geavanceerd systeem van fraudepreventie.

Vorig jaar deed de site onderzoek waaruit naar voren kwam dat PayPal als betaalmethode hoog op het verlanglijstje stond van de gebruikers. ‘De komst van PayPal naar Nederland eind mei is voor ons doorslaggevend geweest. Kopers en verkopers moeten in het Nederlands met elkaar en met PayPal kunnen communiceren. Dat kan nu’, aldus Sander Reijn.