Twinkle | Digital Commerce

MailMerge geïntegreerd in Selekt Mail organisatie

2017-05-26
  • [nieuws]
  • 1:08

Vanaf 1 oktober is MailMerge geïntegreerd in de Selekt Mail organisatie. MailMerge is gespecialiseerd in het bezorgen van post in postbussen. Volgens Selekt Mail zorgt de integratie voor een verbreding van de dienstverlening voor klanten van beiden organisaties. ‘Met deze stap groeit het marktaandeel van Selekt Mail, maar belangrijker is dat opnieuw het servicepakket verder wordt uitgebreid en op basis daarvan kan het bedrijf verder innoveren’, meent de organisatie.

Vorig jaar oktober nam Deutsche Post een meerderheidsbelang in MailMerge. De naam MailMerge komt binnenkort te vervallen. MailMerge verzend dit jaar ongeveer 50 miljoen poststukken. En genereert daarmee een omzet van ruim elf miljoen euro.

Al eerder was besloten om de sorteeractiviteiten van MailMerge en Selekt Mail te bundelen en uit te laten voeren op het centrale sorteercentrum van Selekt Mail in Utrecht. Nu de organisatie volledig opgaat in Selekt Mail zullen alle activiteiten worden gecoördineerd vanuit het hoofdkantoor van Selekt Mail. Alle 31 medewerkers van MailMerge komen in dienst van Selekt Mail.

‘Met deze stap geven wij opnieuw aan dat Selekt Mail duidelijk de tweede speler is op de Nederlandse markt. Onze organisatie groeit hierdoor in volume, maar vooral ook in de breedte van de dienstverlening,’ aldus John Kuiper, Managing Director Selekt Mail.