Twinkle | Digital Commerce

Samenwerking combineert offline- en online-kanaal

2017-05-26
  • [nieuws]
  • 1:01

Bij de nieuwe webshop Kijkshop-ict.nl kunnen consumenten terecht voor ict-producten en consumentenelektronica. De webshop is een samenwerking tussen Kijkshop.nl en Shops At Work, en combineert het online- en offline-kanaal.

De samenwerking houdt in dat Shops At Work de artikelen die verkrijgbaar zijn levert en Kijkshop zijn winkels beschikbaar stelt. De webshop is dus een combinatie met enerzijds de presentatie van producten in een aantal Kijkshops en anderzijds de mogelijkheid om in de Kijkshops ook bestellingen te plaatsen via de daar aanwezige computerterminals. Volgens de organisaties wordt daarmee ingespeeld op de ‘nogal eens gehoorde klacht dat artikelen die uitsluitend bestelbaar zijn via het Internet niet vooraf bekeken of gevoeld kunnen worden’.

Kijkshop-ict.nl  gaat begin juli van start via de Kijkshop-vestigingen in Capelle aan den IJssel en in de Amsterdamse regio. De online bestelde artikelen kunnen afgehaald worden bij deze vestigingen. Later dit jaar zullen ook andere Kijkshop-winkels worden ingezet bij de webshop.

‘Met de combinatie met Kijkshop-winkels wordt betere verkoopondersteuning mogelijk en kunnen verkoopprijzen worden gehanteerd die gangbaar zijn op het Internet. De lagere prijs maakt deze vorm van aankopen doen extra aantrekkelijk voor de consument’, menen de organisaties.