Twinkle | Digital Commerce

Vernieuwde Jiba-site boekt vakantie-op-maat

2017-05-26
  • [nieuws]
  • 0:54

Internet-touroperator Jiba  heeft zijn website vernieuwd. Bezoekers kunnen via de ‘Vakantiezoeker'-button en na het aanklikken van de gewenste vertrekmaand een keur aan persoonlijke voorkeuren aangeven, waaronder bestemming, prijsklasse, reisduur, luchthaven, vertrekdag, aantal sterren, locatie, accommodatie en kindvriendelijkheid.

De site selecteert automatisch beschikbare vakanties die aan de ingevoerde persoonlijke wensen van de klant voldoen. ‘Er zijn weinig andere online vakantieaanbieders waar je op de site zoveel opties kunt aanklikken als bij ons. Klanten kunnen zelf zoeken of er bijvoorbeeld een koffiezetapparaat, tafeltennis, dartbord, lift, golfbaan of animatieprogramma voor kinderen aanwezig is', aldus Jiba marketing manager Harrold de Boer.

Waar een reisbureaumedewerker een uur voor nodig heeft om dit soort details uit te zoeken, ziet de bezoeker op www.Jiba.nl in een oogwenk welke beschikbare accommodaties aan de gevraagde criteria voldoen en wat de vakanties kosten. 'Niet voor niets zijn wij één van de vijf genomineerde reisbedrijven voor de publieksprijs van de Nationale Thuiswinkel Awards 2006'.