Twinkle | Digital Commerce

Thuisbezorgd.nl en Zuivelhoeve bundelen krachten

2024-10-21
1000562
  • [nieuws]
  • 0:58

Maaltijdbezorger Thuisbezorgd.nl is een samenwerking aangegaan met Zuivelhoeve, waardoor inwoners van Amsterdam, Groningen en Den Bosch de ambachtelijke producten van Zuivelhoeve kunnen bestellen via het platform. Het is de bedoeling dat er in de komende maanden steeds meer locaties worden toegevoegd.

De maaltijdbezorger werkt continu aan het vergroten van het gemak voor consumenten door nieuwe samenwerkingen aan te gaan. Zo kondigde het bedrijf eerder al aan samen te gaan werken met onder andere Primera en AniCura.

Meer keuze en kwaliteit voor consumenten

Het lunch- en productassortiment van Zuivelhoeve wordt binnen een uur bezorgd door bezorgers die bij Thuisbezorgd.nl in dienst zijn. Er zijn meer dan 90 lokale winkels door heel Nederland te vinden. Bart Koot, sales directeur bij Thuisbezorgd.nl, benadrukt in een persbericht dat deze samenwerking het aanbod op hun platform vergroot, wat hen helpt in te spelen op de behoeften van de consument. Jorieke Roerink, directeur van Zuivelhoeve, voegt daaraan toe dat de samenwerking met de maaltijdbezorger bijzonder is, gezien de gezamenlijke Twentse roots.

Beeld: Thuisbezorgd.nl