Twinkle | Digital Commerce

Oscar Hundman (bol) keynotespreker tijdens Shopping Today 2024

2024-09-18
1000562
  • [nieuws]
  • 0:60

De derde keynotespreker van Shopping Today 2024 is bekend. Oscar Hundman, Chief eCommerce Officer bij platform bol verzorgt 10 oktober de slotkeynote in DeFabrique in Utrecht.

Bol bestaat dit jaar 25 jaar. In 1999 verzond Europa’s eerste online boekwinkel zijn eerste bestelling en een kwart eeuw later heeft bol een leidende positie op de Belgische en Nederlandse markt. In zijn keynote vertelt Hundman hoe hij de toekomst van e-commerce voor klanten en voor partners van bol voor zich ziet.

Daarmee is het keynote-programma van het grootste e-commerce kennisevent van Nederland bekend. Richard de Hoop neemt bezoekers tijdens zijn presentatie mee in de wereld van wendbaarheid, verandering en samenwerking. Eerder kondigden we al de keynote van oprichter Pieter Zwart van Coolblue aan.

Shopping Today wordt georganiseerd door Thuiswinkel.org en BBP Media, uitgever van onder andere Twinkle. Met 1.400 professionals is Shopping Today het grootste e-commerce kennisevent van Nederland. Ook op het event: meer dan zeventig sprekers uit de sector over uiteenlopende onderwerpen. Plus de bekendmaking van de Twinkle100, de lijst met ’s lands grootste online spelers.

Tickets voor Shopping Today zijn hier te verkrijgen.