Twinkle | Digital Commerce

XXL Nutrition lanceert eigen app

2024-07-09
1000562
  • [nieuws]
  • 1:16

Specialist in sportvoeding XXL Nutrition heeft een app gelanceerd waarmee vaste klanten onder andere deel kunnen nemen aan exclusieve kortings- en spaaracties. Deze zomer wordt de app nog uitgebreid tot een social medium.

De focus van de app ligt bij lancering vooral op het verbreden én verdiepen van de klantrelatie, meldt XXL Nutrition in een persbericht. Volgens Robin van den Akker, technical marketeer en product owner bij XXL Nutrition willen ze met de app trouwe klanten extra gemak bieden. ‘Daarom kunnen deze klanten via de app nu veel gemakkelijker opnieuw bestellen. De app geeft ons daarnaast de mogelijkheid om exclusieve producten, kortingen en een puntenspaarsysteem aan te bieden.’

Bekende Nederlanders volgen

Volgens het bericht is XXL Nutrition van plan om zeer binnenkort ook een nieuwe feature aan de app toe te voegen. Gebruikers kunnen daardoor hun work-outs opslaan en deze delen met hun ‘vrienden’ binnen de app. Hetzelfde geldt voor hun voedingsschema’s en supplementenroutine. Niet alleen van vrienden zullen deze schema’s zichtbaar zijn, ook BN’ers kunnen hun routines delen op de app.

Mogelijkheid tot verdere groei

Sinds mei dit jaar heeft XXL Nutrition een groter magazijn en daarnaast meer kantoorvloer tot zijn beschikking. Dit was door de groei van de afgelopen jaren dan ook hoognodig, vond het bedrijf. De uitbreiding stelt XXL Nutrition in staat om de explosieve groei van de laatste jaren op te vangen en door te zetten. Die extra ruimte komt nu goed van pas met de lancering van de app.