Twinkle | Digital Commerce

Shein binnenkort ook voor huishoudelijke producten

2024-05-01
1000562
  • [nieuws]
  • 0:56

De Europese marktplaats van Shein komt dichterbij. De fast fashion speler is bezig om merken aan te trekken die willen verkopen op zijn platform in Europa. Het platform zou al in gesprek zijn met bedrijven als Colgate-Palmolive en Hasbro, zo meldt Reuters.

Shein is in Europa nog vooral bekend om zijn goedkope kleding, maar is in andere markten al langer bezig met een uitbreiding van het aanbod. In de VS, Brazilië en Mexico gaf het bedrijf merken al toegang tot zijn marktplaats.

Sticky ervaring

Tijdens een webinar voor Europese merken zou Sheins head of seller marketing merken hebben opgeroepen om op het platform te verkopen. ‘Onze winkelervaring is erg 'sticky', het is erg gegamificeerd. Het is leuk om op onze site te winkelen, dus wat we zien is dat de minimale winkeltijd ongeveer acht minuten is, ruim boven het branchegemiddelde’, zo noteert Reuters haar woorden.

In Europa is Sheins marketplace al beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Polen, Portugal, Spanje en Zweden.