Twinkle | Digital Commerce

My Jewellery’s nieuwe winkelconcept geeft voorrang aan personalisatie

2024-05-10
1000562
  • [nieuws]
  • 1:01

Online sieradenmerk My Jewellery timmert offline al jaren aan de weg. Het bedrijf opende meerdere fysieke winkels en binnenkort komt daar een nieuw concept bij: waarbij niet zozeer wordt ingezet op de verkoop van sieraden, maar wel om het maken ervan.

In Den Bosch opent binnenkort een eerste vestiging van de My Jewellery Atelier. Volgens eigenaresse Sharon Hilgers wordt de winkel een ‘creatieve hotspot waar klanten langskomen om te verbinden, ontspannen en creatief bezig zijn.’

De nieuwe vestiging bevindt zich in de buurt van een al bestaande boutique van My Jewellery. In die boutiques kunnen klanten sieraden en accessoires kopen, in de Atelier kunnen ze die aankopen vervolgens naar smaak laten personaliseren, repareren of zelf maken.

Want de Atelier is ook uitgerust met een koffiecorner, grafeerhoek en borduurstation. Zodat klanten ook zelf de handen uit de mouwen kunnen steken. De creatieve knutselhoek moet de band met klanten versterken en ervoor zorgen dat iedereen die behoefte heeft aan ‘mindful creativiteit’ daar terechtkan.

Beeld ter illustratie. Materiaal van de nieuwe vestiging is nog niet beschikbaar.