Twinkle | Digital Commerce

Amerikaanse Ahold-merken in zee met DoorDash

2024-02-08
1000562
  • 1:01

De Amerikaanse ketens van Ahold Delhaize gaan een samenwerking aan met maaltijdbezorger DoorDash. Daardoor krijgen klanten van die merken er een nieuwe bezorgoptie bij.

Het gaat om de omnichannel merken Food Lion, Hannaford, Giant Food, The Giant Company en Stop & Shop. Vanaf maart brengen DoorDash-bezorgers bestellingen van die bedrijven bij klanten thuis.

De dienst van DoorDash is een aanvullende bezorgoptie voor de merken, die zelf ook al click en collect en boodschappenbezorging aanbieden.

‘De merken van Ahold Delhaize USA zijn gefocust op het leveren van snelle en gemakkelijke boodschappenbezorging aan klanten. De toevoeging van DoorDash als marktplaatspartner voor onze bedrijven is erg spannend’, aldus JJ Fleeman, ceo van Ahold Delhaize USA. ‘De snelheid en het gemak van DoorDash en zijn sterke reputatie voor het leveren van geweldige klantenservice sluiten aan bij de prioriteiten van elk van onze lokale merken. We kijken ernaar uit om deze nieuwe optie te bieden aan klanten van onze lokale merken – maar ook aan nieuwe klanten via DoorDash – en om deze samenwerking te benutten om onze merken in staat te stellen de omnichannel-groei te blijven stimuleren.’

De samenwerking wordt deze maand eerst nog getest, voordat deze verder wordt uitgerold.