Twinkle | Digital Commerce

Spotler Group breidt portfolio uit met de aankoop van Buckles

2023-11-29
1000562
  • [partnernieuws]
  • 1:10

Spotler Group heeft vandaag de overname aangekondigd van Buckles, ontwikkelaar van een (internationaal) connectieplatform. Het toevoegen van Buckles en het Buckles.io platform aan het portfolio van Spotler Group past in de strategie van de Group om klanten te ondersteunen in datavraagstukken.

Het verbinden van verschillende platformen en het beschikbaar maken van de juiste data is voor veel marketeers een grote uitdaging. Door de inzet van Buckles.io kunnen zij snel en gemakkelijk diverse platformen die zij inzetten met elkaar koppelen.

Buckles.io, in 2014 opgericht door Niels den Daas, Kevin Hoogerwerf, Kirsten Ballering, Benjamin Bloot en Emiel Blonk, heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in E-commerce Platforms, E-mail Service Providers en Customer Data Platforms connecties. Inmiddels heeft Buckles 300+ connecties en verwerkt het SaaS platform miljoenen orders per maand.

Lee Chadwick, ceo van de Spotler Group: 'Ik ben erg enthousiast over de mogelijkheden die het Buckles connector platform ons en onze klanten biedt. Buckles geeft ons de mogelijkheid om snel en gemakkelijk verbindingen te leggen tussen onze producten en de buitenwereld, waardoor we snel gegevens kunnen binnenhalen om slimmere segmenten te voeden en voortdurend de juiste boodschap via het juiste kanaal aan de juiste persoon op het juiste moment af te leveren.'

Partnernieuws valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.