Twinkle | Digital Commerce

Econnections: Samen de e-commerce keten verduurzamen

2023-10-03
1000562
  • [branded content]
  • 1:23

PostNL is al jaren de trotse hoofdsponsor van Shopping Today. Hét kennisevent waar je kennis opdoet over alle ontwikkelingen in e-commerce. Econnections brengt impact gedreven start en scale-ups, e-commerce, logistieke bedrijven, en de technologiesector samen. Hoe ze oplossingen creëren die de milieu-impact van e-commerce verminderen en hoe ze de verduurzaming van de totale e-commerce sector willen versnellen, hoor je tijdens een sessie van Nienke Nijhuis en Cecile Post.

Het doel van Econnections is om tegen 2026 500 miljoen online aankopen duurzaam te maken

Door bedrijven en consumenten in staat stellen duurzame keuzes te maken, pakketten zonder uitstoot te bezorgen, duurzame verpakkingen te maken en de levensduur van producten te verlengen.

Nienke Nijhuis is een aanjager van duurzame ideeën binnen PostNL. In haar rol als programma manager wil ze impact maken en PostNL helpen de meest duurzame logistieke speler te zijn. De ambitie: in 2030 bezorgen we alle pakketten in de lastmile emissie vrij in de gehele Benelux.

Cecile Post is de drijvende kracht voor de ontwikkeling van de EV wereld. Letterlijk opgegroeid in de logistiek helpt ze de sector in de grootse transitie die we ooit hebben gezien met elektrificatie. Met haar positieve energie zorgt ze bij Chargetrip voor business development en partnermanagement.

Shopping Today 2023

Deze sessie van PostNL vindt plaats tijdens Shopping Today 2023, op 12 oktober in evenementenlocatie DeFabrique in Utrecht. Kaarten zijn nog beschikbaar via de website.