Twinkle | Digital Commerce

BusinBedrijf gaat verder als Vehikit

2023-10-03
1000562
  • [nieuws]
  • 0:54

Webshop in bedrijfswageninrichting BusinBedrijf verandert zijn naam in Vehikit. Het bedrijf doet dat om verder over de grens te kunnen groeien met een Europees merk.

In het buitenland is BusinBedrijf al actief onder de naam Vehikit. Het bedrijf is naast Nederland actief in België, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland en Oostenrijk en koos voor die markten een naam die in het buitenland uitgesproken kan worden.

Het bedrijf wil de komende jaren uitbreiden naar nog meer markten, stelt ceo en oprichter Mark van den Born. ‘Het is onze missie om een van oudsher traag, ingewikkeld en niet-transparant proces te versnellen en versimpelen. Onze aanhoudende groei laat zien dat we daarmee op de goede weg zijn. We zijn momenteel al marktleider in Europa en hebben het doel gesteld om in 2030 actief te zijn in 20 landen.’

Naast een nieuwe naam is ook gekozen voor een nieuwe merkuitstraling. Vehikit werd in 2012 opgericht. Het bedrijf behoorde in 2022 nog tot de top-10 van de ChannelEngine Ecommerce50, de lijst met snelst groeiende e-commerce bedrijven.