Twinkle | Digital Commerce

ChatGPT binnen e-commerce

2023-09-20
1120630
  • [tips]
  • 1:07

ChatGPT is hot. Sinds de lancering eind 2022 hebben we al kennis kunnen maken met de mogelijkheden en voordelen van deze tool, maar ook met de bijbehorende risico’s.

Wat kan ChatGPT betekenen voor jouw webwinkel? Hoe moet je vragen stellen (prompten)? En welke risico’s zijn er? Deze en al je andere vragen kan je stellen tijdens onze Q&A op 26 september om 13:00 uur.

Praktijkinzichten van experts

ChatGPT biedt ondernemers op verschillende vlakken kansen. Zo kan de tool helpen bij het opstellen van juridische documenten, het schrijven/ herstellen van codes voor websites en het herschrijven van teksten vanuit een bepaald perspectief. Daarnaast heeft ChatGPT ook specifi ek veel toegevoegde waarde voor e-commercebedrijven. Dit online event is ideaal voor webwinkeliers en medewerkers van e-commercebedrijven die op de hoogte willen blijven van de nieuwste relevante ontwikkelingen en deze innovaties eventueel willen inzetten om hun bedrijf verder te kunnen laten groeien. Tijdens deze Q&A zullen Guus van de Mond en Lars van Midden van Squadra Machine Learning Company een korte introductie geven over het onderwerp en daarna al je vragen beantwoorden over ChatGPT.

Wil je erbij zijn op 26 september om 13:00 uur? De Q&A wordt niet opgenomen. Zorg dat je het niet mist en meld je aan via: https://www.thuiswinkel.org/webshops/agenda/

E-learning ChatGPT

Duik vast in het onderwerp met een e-learning over ChatGPT van Thuiswinkel e-Academy. Deze e-learning helpt je om ChatGPT vol vertrouwen en verantwoord in te zetten om je bedrijf nog verder te laten groeien.