Twinkle | Digital Commerce

Solza breidt uit naar België

2023-08-17
1437808
  • [nieuws]
  • 1:03

Vloerenwinkel Solza steekt de grens over en zet zijn eerste stappen in België. De Belgische webshop staat sinds enkele dagen online, later dit jaar zijn er plannen voor een Franstalige versie.

Bij Solza.nl vind je een assortiment laminaatvloeren, plak-pvc- en click-pvc-vloeren en houten vloeren. Ook aanverwanten als plinten, profielen, ondervloeren en droogloopmatten zijn er te koop. De Belgische webshop biedt een uitgebreide online winkelervaring met blog en meer dan tien A-merken. Tevens biedt de vloerenshop gedetailleerde productinformatie, legservices en keuzehulp tools. Gewenste vloeren worden binnen achtenveertig uur in heel België bezorgd.

Jorik van der Heide, directeur van Solza, geeft in een persbericht aan trots te zijn op deze uitbreiding: "Onze klanten in België kunnen nu profiteren van snelle bezorging, veel keuze en ons hoge servicelevel. Daarnaast pasten wij de webshop helemaal aan naar de Belgische maatstaven. Zo zien we dat onze zuiderburen meer gefocused op vinyl vloeren en noestarme houten parketvloeren. De bedoeling is ook dat we in 2024 met een fysieke winkel in België aanwezig zijn."

In ons aprilnummer van dit jaar gaf Van der Heide al aan dat ze in de toekomst onder andere wilden uitbreiden naar het buitenland. De eerste stappen hiervoor zijn nu gezet.