Twinkle | Digital Commerce

Dit zijn de eerste keynote sprekers van Shopping Today 2023

2023-08-01
1000562
  • [nieuws]
  • 1:21

Nog bijna elf weken, dan is het weer tijd voor het jaarlijkse e-commerce kennisevent Shopping Today. De eerste keynote sprekers zijn inmiddels bekend.

Foto: Dwain Olsem

Donderdag 12 oktober worden aanwezigen in de Copraloods van evenementenlocatie De Fabrique in Utrecht voorzien van de nodige inzichten en inspiratie door niemand minder dan Tim Hehenkamp van Jumbo en internetondernemer Alexander Klöpping. Binnenkort maken we meer sprekers bekend, check daarvoor vooral de site van Shopping Today. Maar de eerste keynotes wilden we jullie zeker niet onthouden.

Tim Hehenkamp is Directeur E-commerce, Tech & Data van Jumbo Supermarkten. Bij Jumbo is het afgelopen jaar veel veranderd, bijvoorbeeld met de aanstelling van Ton van Veen als nieuwe ceo. Wat betekent dat voor de online ambities van de Veghelse super?

Internetondernemer Alexander Klöpping is onder andere bekend als medeoprichter van Blendle. Op dit moment presenteert hij wekelijks de populaire podcast POM, over media, ondernemerschap en technologie, en runt hij een nieuwe uitgeverij voor boeken: POM.press. In zijn keynote presentatie staan nieuwe technologieën centraal. En dat zijn er nogal wat: crypto, AI, robots en de metaverse. Aan de hand van pakkende voorbeelden laat Klöpping zien welke rol nieuwe technologieën nu en in de toekomst spelen in onze maatschappij en in ons dagelijks leven.

Shopping Today wordt georganiseerd door Thuiswinkel.org en BBP Media, uitgever van onder andere Twinkle. Met 1.400 professionals is Shopping Today het grootste e-commerce kennisevent van Nederland. Ook op het event: meer dan zeventig sprekers uit de sector over uiteenlopende onderwerpen. Plus de bekendmaking van de Twinkle100, de lijst met ’s lands grootste online spelers.

Tickets voor Shopping Today zijn hier te verkrijgen.