Twinkle | Digital Commerce

Game over voor Redux Gaming

2023-06-07
1000562
  • [nieuws]
  • 0:56

Redux Gaming is failliet verklaard door de rechtbank. De webshop, die onder andere gaming gear, pc’s en zelfbouw-kits voor pc’s verkoopt, stond vorig jaar op plaats 284 in de Twinkle100.

‘Wegens omstandigheden zijn wij momenteel gesloten’, zo meldt het bedrijf op zijn website. Er kunnen geen bestellingen meer geplaatst worden en klanten kunnen niet meer te woord worden staan. De oprichter van het bedrijf uit Susteren meldt aan Tweakers dat de aandeelhouders hebben besloten om faillissement aan te vragen voor Smart Computing BV, het bedrijf achter de webshop. Een curator handelt het faillissement af. ‘Zodra de situatie verandert zal dit gecommuniceerd worden via de reguliere kanalen’, zo is te lezen op de website.

Aan Tweakers meldt het bedrijf verder dat het zal proberen om openstaande bestellingen alsnog te leveren. Het bedrijf voert gesprekken met 'verschillende retailers' om een doorstart te maken en er wordt geprobeerd om zelf een doorstart te maken. Bij De Limburger verklaart het bedrijf dat er al meerdere partijen belangstelling hebben getoond om de webshop over te nemen.