Twinkle | Digital Commerce

Refurbished.nl lanceert unieke videokeuzehulp: Yasmin

2023-03-09
1000562
  • [branded content]
  • 2:06

Refurbished.nl, de online webshop voor refurbished elektronica, heeft onlangs een unieke videokeuzehulp gelanceerd genaamd Yasmin. Deze videokeuzehulp is ontworpen om klanten te helpen bij het maken van de juiste keuze bij de aankoop van een refurbished iPhone.

Het kopen van een refurbished iPhone kan een uitstekende optie zijn voor mensen die op zoek zijn naar een hoogwaardig toestel tegen een betaalbare prijs. Echter kan het kiezen van de juiste iPhone nogal een uitdaging zijn, gezien het grote aantal verschillende modellen en configuraties dat beschikbaar is.

Om dit probleem op te lossen, heeft Refurbished.nl besloten om Yasmin te introduceren: een innovatieve videokeuzehulp die klanten stapsgewijs door het proces van het kiezen van een refurbished iPhone leidt. Met Yasmin kunnen klanten gemakkelijk kiezen welke iPhone het beste bij hun wensen en behoeften past. In de toekomst zullen er meerdere categorieën volgen. Sinds kort staat de innovatieve videokeuzehulp Yasmin ook live op Refurbished.be!

Hoe werkt de videokeuzehulp?

De videokeuzehulp Yasmin is ontworpen om klanten op een gemakkelijke en intuïtieve manier door het proces van het kiezen van een refurbished iPhone te leiden. Door middel van een serie korte video's die speciaal voor dit doel zijn gemaakt, worden klanten stap voor stap door het proces geleid naar een passende iPhone.

Elke vraag beantwoord je door te drukken op de knop van een van de beschikbare opties. Na ongeveer 30 seconden heb je de 4 vragen beantwoord en word je doorgestuurd naar de refurbished iPhone die het beste bij jou past, voor de beste prijs én met 3 jaar garantie.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een refurbished iPhone en je het moeilijk vindt om de juiste keuze te maken, dan is Yasmin de perfecte oplossing. Met deze unieke videokeuzehulp van Refurbished.nl kun je snel en gemakkelijk de iPhone vinden die het beste bij jouw wensen en behoeften past. Probeer het nu en ontdek zelf hoe gemakkelijk het kan zijn om de juiste refurbished iPhone te kiezen!

Waarom Refurbished.nl?

Refurbished.nl heeft in het verleden verschillende prijzen gewonnen voor zijn uitstekende prestaties op het gebied van refurbished elektronica. In 2020 won Refurbished.nl bijvoorbeeld de Shopping Award als snelst groeiende e-commerce bedrijf. Refurbished.nl is nu opnieuw genomineerd voor Shopping Awards 2023 in de categorie ‘Platformen en Marktplaatsen’. De nominatie is een erkenning voor de toewijding van Refurbished.nl aan kwaliteit, klantenservice en innovatie. Refurbished.nl biedt een breed scala aan hoogwaardige refurbished elektronica, waaronder iPhones, iPads, MacBooks en meer. De nominatie is een bevestiging van de missie van Refurbished.nl om klanten hoogwaardige refurbished elektronica te bieden tegen betaalbare prijzen.

Dit artikel verschijnt op initiatief van Refurbished.nl