Twinkle | Digital Commerce

Cto Coolblue naar Passa Sports

2023-02-06
1000562
  • [nieuws]
  • 0:53

Willem Koopmans, eerder de chief technology officer bij Coolblue, neemt sinds kort plaats in het management van sportwebshop Passa Sports.

Koopmans werkte in het verleden langdurig bij Heineken en gaf de afgelopen 5 jaar leiding aan alle technology-teams van Coolblue. Ook was hij verantwoordelijk voor de digital perfomance en optimalisatie van alle IT-systemen.

Bij Passa Sports gaat Koopmans de performance van de verschillende webshops verder optimaliseren en verder bouwen aan een datagedreven business.

Met de komst van Koopmans wil Passa Sports de performance van de verschillende webshops verder optimaliseren en bouwen aan een nog meer data gedreven business. ‘Wij zijn erg blij met de komst van Willem en kijken er naar uit om samen de volgende stappen te zetten in de verdere groei van het bedrijf’, stel coo Robert-Jan Peters van Passa Sports. ‘Afgelopen jaar is een state-of-the-art warehouse in gebruik genomen en zijn de logistieke processen volledig gedigitaliseerd.’

Volgens Peters is Passa Sports de afgelopen jaren stevig gegroeid. Binnenkort verhuist het bedrijf naar een nieuw hoofdkantoor in Leiderdorp.