Twinkle | Digital Commerce

ShoppingTomorrow - Kick-Off

2023-03-01
1120630
  • [events]
  • 1:07

Op donderdag 9 maart gaat het nieuwe programma van ShoppingTomorrow, het exclusieve en actieve netwerk van digital commerce professionals, van start tijdens de ShoppingTomorrow - Kick-Off. Tijdens dit event maak je kennis met jouw expertgroep en word je bijgepraat over de laatste trends en ontwikkelingen door inspirerende keynotesprekers.

Meer dan 500 digital commerce professionals verdeeld over ruim 20 expertgroepen nemen dit jaar deel aan het onderzoeksprogramma. De expertgroepen van ShoppingTomorrow brengen met hun onderzoek de toekomstige ontwikkelingen op het gebied van nieuwe businessmodellen, customer journey en technologie in kaart voor medewerkers en bedrijven.

“Verantwoord vooruit: voorsprong door innovatie”

De Kick-Off vindt plaats bij Spant! in Bussum waar op 9 maart het programmajaar van start gaat. Dit onderzoeksjaar heeft het thema: “Verantwoord vooruit: voorsprong door innovatie”. Er vinden dit jaar drie fysieke events plaats die jij niet wil missen:

  • ShoppingTomorrow - Kick-Off op 9 maart
  • ShoppingTomorrow - Final Sprint op 29 juni
  • ShoppingToday - 12 oktober

In totaal komen de expertgroepen zes keer bijeen, waarvan twee keer plaats zal vinden op een van de events. Wanneer de expertgroepen aan het einde van het jaar hun onderzoek voltooid hebben, dan worden de bevindingen uitgewerkt in een bluepaper. ShoppingTomorrow publiceert deze rapporten en bundelt de bluepapers samen in een fysiek boek.

Meld je snel aan als expert

Ben jij enthousiast geworden over het ShoppingTomorrow programma? Meld je dan snel aan als expert en mis de start van het onderzoeksjaar niet! Meld je aan via www.shoppingtomorrow.nl/nl/aanmelden