Twinkle | Digital Commerce

Takeaway.com bezorgt boodschappen Carrefour in België

2022-10-07
1000562
  • [nieuws]
  • 0:53

Maaltijdbezorger Takeaway.com is een samenwerking aangegaan met Carrefour in België. Klanten kunnen daardoor boodschappen vanuit die supermarkten door bezorgers van Takeaway.com thuis laten bezorgen.

Deze week begint een test in het centrum van Brussel met een filiaal van Carrefour City. 500 producten komen in aanmerking voor bezorging. Bestellingen worden dagelijks tussen 10 uur ’s ochtends en half 10 ’s avonds bezorgd. Volgens de bedrijven gaat het om een assortiment variërend van groene en fruit tot verzorgingsproducten.

De partijen hebben er specifiek voor gekozen om te starten in het centrum van een grote stad, omdat op die manier veel klanten bediend kunnen worden. ‘We hebben hier ook een breed assortiment aan producten, van verse producten zoals vlees, vis en groenten tot dagelijkse verzorgings- of onderhoudsproducten. Zodat we echt kunnen inspelen op wat mensen op korte termijn nodig hebben om bijvoorbeeld te koken of te wassen’, reageert Arnoud Lesne, directeur Innovation en Partnerships bij Carrefour.

In andere landen werkt Takeaway.com ook al samen met meerdere supermarkten.