Twinkle | Digital Commerce

AfterPay wordt Riverty

2022-10-04
1000563
  • 0:50

Financieel dienstverlener AfterPay gaat verder onder een nieuwe merknaam. Naast AfterPay is de naamswijziging ook van toepassing op het overkoepelende bedrijf Arvato Financial Solutions en alle overige submerken.

Door onder één merk te opereren, is het bedrijf naar eigen zeggen verzekerd van een consistente aanwezigheid op de Europese markt. ‘Met tientallen jaren ervaring in verschillende industrieën en sectoren is de introductie van vandaag een echte mijlpaal voor ons. Voor het eerst in onze bedrijfsgeschiedenis presenteren we onze diensten onder één merk. De rebranding tot Riverty is de meest zichtbare stap in onze verdere ontwikkeling om onze ambitie te laten zien: het worden van een echt mensgerichte Fintech', zegt Jan Altersten, CEO van Riverty.

De naam Riverty is een combinatie van ‘River’ en ‘Liberty’ en zou ‘een natuurlijk beheerde financiële stroom die bedrijven en consumenten een mate van vrijheid geeft en ons door de onzekerheden en uitdagingen van het dagelijks leven loodst’ moeten symboliseren.


Gerelateerde artikelen: