Twinkle | Digital Commerce

Kruidvat gaat zelfde dag bezorgen met fietskoeriers

2022-08-01
1000561
  • [nieuws]
  • 0:51

Kruidvat start een pilot met bezorging op dezelfde dag. ‘Vandaag in Huis’, zoals de service heet, is om te beginnen alleen in Den Haag te bestellen.

Voor de bezorging gaat Kruidvat de samenwerking aan met Packaly, een same-day delivery koeriersdienst die van winkel tot voordeur bezorgt. Bestellingen worden tijdens de pilot vanuit vijf Kruidvat-winkels in Den Haag met de fiets thuisbezorgd. In de bezorgopties kunnen klanten kiezen voor bezorging op dezelfde dag. Na het afrekenproces wordt er naast de orderbevestiging een track & trace code toegestuurd met informatie over de verzending. De dichtstbijzijnde winkel zorgt dat de producten worden verzameld, waarna de Packaly-koerier het pakket in de winkel ophaalt en ‘s avonds bij de klant bezorgt.

Bestellingen die voor 15.00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag bezorgd. Op termijn worden bestellingen uiterlijk binnen twee uur thuisbezorgd. Als de pilot in Den Haag succesvol is, wordt deze verder uitgerold naar andere steden in Nederland en België.