Twinkle | Digital Commerce

Monta opent vestiging in Duitsland

2022-08-02
1000562
  • [nieuws]
  • 0:53

Fulfilmentbedrijf Monta heeft voor het eerst een distributiecentrum in Duitsland geopend. In Nederland heeft het bedrijf al vijftien vestigingen.

‘Wij gaan naar Duitsland, omdat een aantal Nederlandse klanten dit aan ons vragen én omdat we steeds vaker de vraag gesteld krijgen vanuit Duitse webshops wanneer we naar Duitsland gaan. Net zoals we dat in Nederland doen, willen we ook deze bedrijven graag helpen’, reageert eigenaar Edwin van der Ham.

Het dc is gevestigd in Krefeld, nabij de grens met Nederland. De laatste overname van twee bedrijven was in december vorig jaar en met de nieuwe vestiging in Duitsland erbij staat de teller nu op zestien. ‘Bij Monta hebben we altijd beschikking tot alle benodigde inventaris om een nieuwe vestiging compleet op te zetten. Dat hebben we al vijftien keer gedaan dus naast de benodigdheden is ook het volledige proces duidelijk vastgelegd in een draaiboek. Daarnaast is Monta decentraal gestructureerd. Door al deze factoren kunnen we heel snel schakelen. Dat is ook wat onze klanten van ons verwachten’, besluit Van der Ham.