Twinkle | Digital Commerce

CameraNU.nl opent twee nieuwe winkels

2022-07-14
1000562
  • [nieuws]
  • 0:52

CameraNU.nl breidt zijn fysieke aanwezigheid verder uit met winkels in Rotterdam en Amsterdam. Daarmee heeft de webshop nu acht fysieke filialen.

Voor beide steden is het de tweede winkel van CameraNU.nl. De locatie in Amsterdam Zuidoost is speciaal voor de zakelijke klant. Professionals kunnen hier camera’s en lenzen huren, apparatuur inruilen, tweedehands producten aanschaffen en een fotostudio huren. De nieuwe winkel in Rotterdam is er zowel voor de zakelijke klant als de consument, dit filiaal is te vinden vlakbij de op- en afrit van de snelweg. Later dit jaar breidt CameraNU.nl uit naar België en opent het zijn eerste winkel in Antwerpen.

Marketing manager Michiel Maas vertelt in een persbericht: ‘Het openen van nieuwe winkels past in onze omnichannel retailstrategie. Onze klanten oriënteren online, om vervolgens in de winkels geadviseerd te worden en tot een aankoop over te gaan. De winkels zijn daarom een belangrijk onderdeel in de klantreis. En binnenkort helpen we dus ook Belgische foto- en videografen met het maken van mooie beelden.’