Twinkle | Digital Commerce

Otto opent winkel in Oostenrijk

2022-05-12
1000562
  • [nieuws]
  • 0:53

Online retailer Otto opent morgen een fysieke winkel in Oostenrijk. In de winkel kunnen klanten het assortiment bekijken en direct online aanschaffen via bestelzuilen of hun eigen mobiel.

De winkel, die misschien beter showroom genoemd kan worden, is ingericht als appartement en er is een breed scala aan producten te vinden, variërend van meubels en mode tot huishoudelijke apparaten. Harald Gutschi, woordvoerder van moederbedrijf Unito Group, vertelt in een persbericht: ‘Als grootste online retailer van Oostenrijk is het voor ons belangrijk om ook mensen voor ons te winnen die zich misschien nog zorgen maken over online winkelen.’

Klanten kunnen de gewenste artikelen bestellen met hun eigen smartphone of via tablets die in de zaak ter beschikking worden gesteld. Er is personeel aanwezig dat kan helpen met de met de bestelling. Otto belooft dat het merendeel van de producten binnen 24 uur afgeleverd wordt. De showroom is een proefproject, mocht het goed verlopen overweegt de retailer om er meer te openen.