Twinkle | Digital Commerce

De leukste baan van Nederland

2022-05-11
1120630
  • [visie]
  • 1:07

Als groot fan en voormalig expert van ShoppingTomorrow sprong ik een tijd geleden een gat in de lucht: de leukste baan van Nederland was vrij! En onlangs sprong ik opnieuw een gat in de lucht: de leukste baan van Nederland is nu van mij! Als nieuwe programmamanager mag ik ondernemers aan elkaar gaan verbinden en zo helpen nog succesvoller te zijn. Gaaf!

Hiervoor werkte ik 30 jaar in de fashionbranche. De transities van fysieke winkel, naar webshop en in de richting van marketplaces heb ik helemaal doorlopen. Met in de laatste jaren ShoppingTomorrow aan mijn zijde.

Vlak voor de overname van Etam Groep door FNG ben ik overgestapt naar digital als Manager Marketplaces. Bij de overname verdwenen al mijn collega’s die ervaring hadden met Marketplaces en ik bleef als enige over met slechts één maand digital ervaring. Ik heb ShoppingTomorrow gebeld en de situatie uitgelegd; ik kon gelukkig aansluiten bij een superleuke expertgroep die me zoveel geleerd heeft. Het netwerk dat je opbouwt, de inspirerende events, de nieuwe kennis die je opdoet, de onderzoeksvragen ... Voor mij was het onmisbaar en ShoppingTomorrow heeft mij enorm geholpen.

En nu ga ik andere ondernemers met elkaar verbinden. Zorgen dat 25 expertgroepen samenkomen en bluepapers opleveren waar digitaal ondernemend Nederland direct mee aan de slag kan. En dat alles gegoten in een jasje van plezier en fun met ruim 550 blije experts, voorzitters en hosts. Ik heb er zin in!

Marieke Vink
Programmamanager ShoppingTomorrow