Twinkle | Digital Commerce

Klarna en eBay Duitsland gaan strategische samenwerking aan

2022-03-16
1000562
  • 0:51

Klanten van eBay Duitsland kunnen binnenkort gebruikmaken van de betaaloplossingen van Klarna. De uitrol begint bij geselecteerde verkopers en zal daarna worden uitgebreid.

Klarna biedt Duitse eBay-klanten voortaan twee nieuwe betaalopties aan: aankoop op rekening en betaling in termijnen. Deze nieuwe functies zijn een aanvulling op de al bestaande mogelijkheid om direct over te boeken. De uitrol van de nieuwe betaalopties zal gefaseerd plaatsvinden, waarbij eerst een groep geselecteerde verkopers toegang krijgt tot de nieuwe functies. Later dit jaar volgt een uitbreiding naar andere verkopers.

In een persbericht laat Oliver Klinck, vice president van eBay Duitsland weten: ‘We staan voortdurend in contact met kopers op eBay en nemen hun wensen mee in het ontwerp van ons platform. Een van onze prioriteiten daarin is de betaalwijze op ons platform. Daarom zijn we verheugd over de nieuwe strategische samenwerking met Klarna. Het geeft ons de mogelijkheid om twee extra betalingsopties aan te bieden die Duitse kopers willen gebruiken.’