Twinkle | Digital Commerce

JOSH V naar Duitsland, verdere uitbreiding in het verschiet

2022-03-22
1000562
  • [nieuws]
  • 0:52

Fashionmerk JOSH V is onlangs begonnen in Duitsland. Daar is het merk verkrijgbaar via een eigen webshop en via retailers.

JOSH V, de nummer 152 in de Twinkle100, was al in verschillende markten aanwezig, naast Nederland zijn dat onder andere België, Polen en Portugal. ‘Duitsland is een grote markt met veel potentie. We verwachten dat de stijl van de collecties goed zal aanslaan bij de Duitse consument’, stelt oprichter Josh Veldhuizen. ‘Daarnaast zijn er veel overeenkomsten wat betreft de seizoenen en de pasvorm, waardoor het voor ons een logische stap was om voor verdere merkuitbreiding te richten op Duitsland.’

Om het merk bij onze oosterburen te introduceren is het bedrijf een samenwerking aangegaan met enkele bekende influencers.

Dit jaar staat bij JOSH V sowieso in het teken van internationale uitbreiding. Naast de lancering in Duitsland staat ook de introductie in Frankrijk, Spanje en Scandinavië op de agenda. Daarnaast heeft het merk het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland en Oostenrijk op het oog.