Twinkle | Digital Commerce

Boldking opent pop-up winkel in Amsterdam

2021-12-03
1000562
  • [nieuws]
  • 0:53

Scheermerk Boldking heeft zijn eerste fysieke winkel geopend. Het gaat om een pop-up winkel op het Rokin in Amsterdam en betreft een samenwerking met Adyen.

De winkel bevindt zich in het nieuwe kantoorpand van het betaalplatform. In de pop-up winkel wil Boldking samen met zijn klanten de ‘retailervaring van de toekomst’ tot leven brengen. Alle Boldking producten zijn beschikbaar in de winkel om te proberen. Daarnaast is er een ‘Change your shave bar’ waar klanten een scheermes van een ander merk kunnen inruilen voor een scheermes van Boldking en zijn er elke week kunstenaars, sprekers en muzikanten te gast.

De opening gaat samen met de lancering van Boldking’s Grow Back Foundation, een stichting die zich richt op het bieden van gelijke kansen voor jonge mannen uit lagere sociaaleconomische klassen. ‘Voor ons is het een prachtige kans dat Adyen ons de mogelijkheid geeft de aftrap van deze foundation te doen op een A-locatie in Amsterdam’, aldus Rochdi Darrazi, ceo en oprichter van Boldking.