Twinkle | Digital Commerce

Beter Bed introduceert boxspring abonnement Leazzzy

2021-09-02
1000562
  • [nieuws]
  • 0:55

Beter Bed heeft een nieuwe dienst gelanceerd. Met Leazzzy kunnen consumenten voor een vast bedrag per maand een boxspring huren.

Met het abonnement wil Beter Bed zich meer richten op innovaties als SaaS (Sleep-as-a-Service). Het bedrijf hoopt ook een nieuwe klantengroep te bereiken: klanten die ervoor kiezen om geen boxspring in één keer aan te schaffen, maar hier maandelijks voor te betalen.

Leazzzy wordt gelanceerd als los platform en zal daarnaast ook naar voren komen in de winkels van Beter Bed. Middels QR-codes worden klanten naar de pagina geleid. In eerste instantie wordt dit gedaan in een filiaal in Groningen.

Volgens Beter Bed heeft het abonnementsmodel ook voordelen op het gebied van duurzaamheid. Zo is de kans een stuk kleiner dat de bedden aan het einde van de levensduur als afval eindigen en biedt het kansen op het gebied van recycling. ‘We voegen deze propositie graag toe aan ons huidige aanbod, omdat we weten wat de positieve impact is van goede nachtrust op de gezondheid en het welzijn van mensen’, aldus ceo John Kruijssen van Beter Bed.