Twinkle | Digital Commerce

Verkooppartners bol.com krijgen toegang tot zakelijke verzekeringen

2021-08-26
1000562
  • [nieuws]
  • 0:44

Platform bol.com werkt samen met ‘insurtech’ Insify. Hierdoor krijgen verkooppartners toegang tot digitale, zakelijke verzekeringen.

Het gaat om verzekeringen voor bijvoorbeeld, aansprakelijkheid, inventaris en elektronica. De desbetreffende verzekering wordt direct bij Insify afgesloten. Volgens het bedrijf is uniek aan de samenwerking dat het techbedrijf data uit het verkoopaccount gebruikt, mits de verkooppartner hier toestemming voor geeft. Hierdoor is het eenvoudiger om de juiste dekking te krijgen en wordt het afsluitingsproces verkort.

‘We werken graag samen met gevestigde, lokale partijen die aanvullende diensten ontwikkelen voor onze verkooppartners om verkopen via bol.com zo makkelijk mogelijk te maken’, stelt Sophie Nijhout, head of partner ecosystem development bij bol.com. ‘De samenwerking met Insify op het gebied van verzekeren is hier een mooi voorbeeld van.’

Eerder ging bol.com ook al een samenwerking aan met de Rabobank. Partners kunnen hierdoor snel toegang krijgen tot een lening.