Twinkle | Digital Commerce

Rabobank biedt snelle financiering aan verkooppartners bol.com

2021-03-25
1000562
  • [nieuws]
  • 0:54

Verkooppartners op bol.com kunnen dankzij een initiatief van Rabobank en het handelsplatform snel toegang krijgen tot een financiering van de bank.

Met Flexibele Financiering weten de partners binnen een kwartier wat de mogelijkheden zijn om te lenen. Daarnaast kunnen ze flexibel aflossen. Volgens beiden partijen maakt het initiatief het makkelijker voor verkooppartners om snel te groeien.

Rabobank kan zo snel duidelijkheid verschaffen over de leenmogelijkheden, omdat het – met toestemming van de partner van bol.com – gebruikmaakt van de verkoopdata van het platform. Dit bespaart veel tijd. Partners van bol.com kunnen voor de Flexibele Financiering bankieren bij de Rabobank, ING of ABN AMRO. Het platform ontvangt naar eigen zeggen geen commissie over de aanmeldingen. ‘De verkoophistorie van bol.com partners kan ze nu helpen bij het verkrijgen van een flexibele lening die uniek is in de Nederlandse markt en die partners helpt om seizoenspieken makkelijker op te vangen’, aldus Margaret Versteden, directeur Platform bij bol.com.

Het is de bedoeling dat de verkooppartner de lening binnen 3 tot 12 maanden afbetaalt.