Twinkle | Digital Commerce

Babypagina ziet levenslicht in webshop Albert Heijn

2021-08-27
1000562
  • [nieuws]
  • 1:11

Albert Heijn lanceert vandaag in zijn webshop een nieuwe afdeling voor babyartikelen. Met deze speciale baby-afdeling richt de supermarkt zich op (aanstaande) ouders, met een duidelijk overzicht van wat je in welke fase nodig hebt. De lancering gaat gepaard met een campagne rond supermarktmanager Ilse, die een dochter krijgt.

Op de Babypagina vinden klanten inspiratie, informatie, tips, adviezen en diverse producten. Per levensfase van de kroost worden adviezen gedeeld, producten uitgelicht en is meteen te zien welke producten in de aanbieding zijn. ‘Wij weten namelijk als geen ander hoe druk jij het als ouder al hebt, en hoe we je daarbij kunnen helpen’, zo meldt de supermarkt op de website. ‘Met deze pagina's vol handige tips, services en natuurlijk ons brede assortiment helpen we je daarom online sneller, goedkoper én slimmer dan ooit alles voor de kleine in huis te halen.’

De komende weken loopt er een campagne rond de lancering van de website. In een social video is te zien dat de dochter van supermarktmanager Ilse is geboren. Om dit feestelijke moment – en tegelijkertijd de nieuwe website - te vieren, trakteert Albert Heijn op woensdag 1 september in alle winkels op beschuit met muisjes. Daarnaast zijn er de komende weken veel aanbiedingen op onder meer luiers, verzorgingsproducten en voeding.