Twinkle | Digital Commerce

Passa Sports lanceert webshop BasketballDirect.com

2021-08-27
1000562
  • [nieuws]
  • 0:56

E-commerce onderneming Passa Sports lanceert binnenkort een nieuwe webshop. BasketballDirect.com wordt de achttiende webshop voor het bedrijf.

Dat laat ceo Guido Koekkelkoren desgevraagd weten aan Twinkle. Passa Sports had nog niet de beschikking over een losse webshop voor basketballers, wel is er een aanbod te vinden op Sportshop.com.

Binnenkort wordt echter een losse webshop gelanceerd, stelt Koekkelkoren. Aanleiding daarvoor is een samenwerking met 3X3 Unites, een stichting die in het leven is geroepen om de sport 3x3 basketbal (onderdeel van de meest recente Olympische Spelen) bekender te maken. Tijdens verschillende toernooien dit jaar zal Passa Sports alle deelnemende teams voorzien van kleding met de nieuwste Nike teamwear: ‘Wij zien 3X3 Unites als een voorbeeldorganisatie die sport en maatschappij met elkaar verbindt in diverse lagen van de maatschappij’, aldus commercial director Jonas van ‘t Hek van Passa Sports.

Passa Sports ziet dus genoeg aanleiding om direct een standalone webshop te lanceren voor basketballers. Koekkelkoren laat weten dat het bedrijf ook met deze webshop internationale ambities heeft.

In het augustusnummer van Twinkle Magazine, dat 31 augustus verschijnt, lees je een uitgebreid interview met Passa Sports.