Twinkle | Digital Commerce

Nieuwe website Thuiswinkel.org staat live!

2021-07-29
1120630
  • [nieuws]
  • 1:31

Het afgelopen jaar hebben we samen met U Digital en Fenêtre hard gewerkt aan onze nieuwe website en half mei is deze live gegaan. De website is in veel opzichten sterk verbeterd en heeft een frisser design gekregen. Wat kun je allemaal verwachten?

Onderscheid consumenten/webwinkels

Consumenten hebben andere behoeften dan webwinkels en e-commerceprofessionals. Daarom hebben we gekozen voor een duidelijk onderscheid. Consumenten kunnen alles leren over veilig online shoppen, de voordelen van het Thuiswinkel Waarborg ontdekken en lezen waarom ze voor webwinkels met het Thuiswinkel Waarborg-logo moeten kiezen. Daarnaast kunnen ze met al hun vragen terecht in het helpcenter en kunnen ze nieuws lezen die interessant is voor online shoppers.

Kennisbank

Voor webwinkels, business partners en e-commerceprofessionals hebben we een uitgebreide kennisbank. Wil je alles lezen over duurzaamheid, conversieoptimalisatie of marktplaatsen? Alles is bij elkaar verzameld, van kennisartikelen tot downloads tot onderzoeken, webinars, e-learnings en video’s.

Ledenlijst

Onze ledenlijst, een van de meest-bekeken pagina’s op de website, heeft een nieuwe uitstraling gekregen en geeft in een oogopslag duidelijk weer welke Thuiswinkel-keurmerken je webwinkel heeft. Ook vind je de gecontroleerde gegevens netjes terug en kun je de Thuiswinkel Reviews terugzien.

Mogelijkheden voor business partners

Business partners kunnen hun kennis makkelijker delen. Inhoudelijke artikelen worden in de kennisbank geplaatst en kunnen toegevoegd worden aan de bedrijfspagina van de business partner. Daarnaast kunnen er enkele experts met contactgegevens toegevoegd worden aan onze Expertbank. Zo weten de lezers direct met wie ze contact op moeten nemen als ze meer informatie willen over een bepaald onderwerp. Wil je het meer over weten? Neem dan contact op met businesspartner@thuiswinkel.org.

Servicecenter

In het vernieuwde servicecenter kunnen onze leden en business partners alle relevante en exclusieve informatie vinden. Na inlog krijgen ze onder andere toegang tot exclusieve tools, content en downloads. Ook vind je daar onze logo’s en Algemene Voorwaarden.

We hebben ons uiterste best gedaan om alle bugs en foutjes op te lossen voor livegang. Zie jij nog een foutje of heb je een tip? Laat het ons dan weten via marketing@thuiswinkel.org