Twinkle | Digital Commerce

Zapp mengt zich in flitsbezorgstrijd Amsterdam

2021-06-16
1000561
  • [nieuws]
  • 1:02

Flitsbezorger nummer 4 meldt zich in Amsterdam. Na Flink, Getir en Gorillas gaat nu ook Zapp boodschappen bezorgen in de hoofdstad.

Distrifood meldt dat de Britse bezorgdienst een Nederlandse website heeft geopend. Op die site is onder andere te lezen dat Zapp in verschillende wijken in Amsterdam opereert en bezorgt in minder dan twintig minuten. Dat doet het bedrijf 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Zapp heeft ruim 1.000 producten op voorraad, waaronder (gekoelde) drankjes, snacks, boodschappen ‘en andere life savers’. Die worden thuisbezorgd tegen ‘eerlijke prijzen, geen minimale bestelwaarde, geen vooraf gekozen bezorgmomenten – alleen een vaste fee van €1,80.’ Die bezorgfee vervalt bij bestellingen boven de dertig euro.

(Bericht gaat verder onder foto)

Zapp

Zapp werd in 2020 opgericht in Londen en was tot nog toe met name actief in de Britse hoofdstad. Eerder dit jaar maakte Zapp bekend dat in een series A investeringsronde 100 miljoen dollar is opgehaald waarmee het bedrijf verder zal uitbreiden naar steden in het Verenigd Koninkrijk en Europa.

Met vier spelers is de flitsbezorgstrijd om Amsterdam overigens nog maar net begonnen. Ook het Franse Cajou en het Britse Dija en Weezy gaven eerder aan naar Amsterdam te komen.

[Beeldmateriaal: tryzapp.nl]